Mëso më shumë rreth nesh

Kompania Arani operon ne treg prej vitit 2006 ne sektorin e perpunimit te mishit dhe prodhimit te sallameve duke u bazuar ne ideologjinue se çelësi i çdo suksesi eshte kualiteti. Perdorimi i mishrave te zgjedhur, implementimi i teknologjise Gjermane si dhe kushtet …

Bela – PRODUKTE VETËM ME MISH PULE DHE VIÇI

Risi në treg nga ARANI

Produket e Linjes BELA nga ARANI permbajne vetem mish pule dhe vici qe do te thote nje permbajtje me e ulet yndyre. Keshtu, mund te shijonin produktet tuaja te preferuara nderkohe qe kujdeseni dhe per shendetin tuaj. Linja permban:
Mish te grire vici, Salcice pule me djath, Wrustel Pule Special, Proshute Pule, Proshute Pule me Djath, Mergues te fresket vici, Suxhuk vici, Ligavec pule, Qofte vici Bela, Hamburger vici ose pule, Kotolete pule me djath, Fileto pule e marinuar, Melci pule, Parizier Pule

Cilësi e garantuar nga Çertifikata ISO 22000